ماده 108 ثبت اسناد و املاک

116

اظهارنامه ثبت علامت باید حاوی نکات زیر  باشد:  

1-    اسم، شماره ملی، نشانی، کدپستی و تابعیت متقاضی و در صورتی که متقاضی شخص حقوقی است، ذکر نام، نوع فعالیت، اقامتگاه، محل و شماره ثبت، تابعیت، مرکز اصلی و عنداللزوم هر شناسه دیگر آن الزامی است.  

2-    اسم، شماره ملی، نشانی و کدپستی نماینده قانونی متقاضی،در صورت وجود؛  

3-    اسم، نشانی و کد پستی شخص یا اشخاصی که صـلاحیت دریافـت ابـلاغ هـا در ایـران را دارنـد، در صـورتی کـهمتقاضی مقیم ایران نباشد؛

4-    الصاق      نمونهای از علامت در کادر مربوط؛

5-    توصیف و تعیین اجزاء علامت و تعیین حروف مشخص در صورتی که علامت مورد درخواسـت ثبـت مشـتمل بـرحروف خاص باشد؛

6-    ذکر کالاها و خدماتی که علامت برای تشخیص آن ها به کار می رود، با تعیین طبقه یـا طبقـات درخواسـت شـدهطبق طبقه بندی بین المللی؛

7-    ذکر حق تقدم، در صورت درخواست؛

8-    رشته فعالیت مالک علامت؛

9-    ذکر علامت جمعی در صورتی که ثبت آن مورد درخواست باشد؛

10-    در صورتی که علامت مشتمل بر کلمه یا کلماتی غیر از فارسی باشد، درج آوانویسی و ترجمه آن؛

11-    ذکر رنگ، در صورتی که رنگ به عنوان صفت مشخصه و یا      ویژگیخاص علامت باشد؛

12-    ذکر سه بعدی بودن علامت در صورت درخواست ثبت آن؛

13-    تعیین ضمائم. تبصره 1- در صورت تسلیم اظهارنامه و سایر اسناد مربوط توسط اشخاص حقوقی، امضاء  آنها از طـرف اشـخاص مجـاز،ضروری است.  

تبصره 2- در صورت تعدد متقاضی ثبت، شخصی که به نمایندگی از سایرین حق مراجعه و مکاتبه با مرجع ثبت و انجام سایر تشریفات اداری لازم، جز دریافت  گواهینامه علامت، را دارد، باید با ذکر اقامتگاه، تعیین شود.  

تبصره 3- اسم و نشانی متقاضی مقیم خارج از کشور علاوه بر فارسی باید به حروف لاتین نیز نوشته و با همـان حـروفنیز ثبت و آگهی شود.  

تبصره 4 – در کلیه امور راجع به ثبت  و انتشار علائم، مرجع ثبت طبقه بندی کـالا و خـدمات را براسـاس طبقـه بنـدیبین المللی مورد بررسی قرار می دهد. در صورت وجود عناصر تصویری در علامت، رعایـت طبقـه بنـدی مربـوطالزامی و به عهده مرجع ثبت است.

گروه وکلای عدل جو