ماده ۴ قوانین عمومی

224

منابع مالی برای طرح‌های قابل مشارکت در هر فصل، با استفاده از یک یا ترکیبی از موارد زیر و با تأیید سازمان در موارد اختصاص منابع عمومی تأمین می‌شود:

الف ـ از محل بودجه کل کشور (منابع تعهدشده دولت):

۱ـ اعتبار ردیف (۴۱ـ ۵۵۰۰۰۰) مندرج در جدول شماره (۹) قانون در قالب جداول (۱) و (۲) پیوست این آیین‌نامه که تأییدشده به مهر دفتر هیأت دولت است و در چهارچوب اعتبارات تخصیص ­یافته برای همان فصل، شهرستان یا استان.

۲ـ اعتبارات ابلاغی طرح‌ (پروژه)های مندرج در قسمت دوم پیوست شماره (۱)

قانون در چهارچوب اعتبارات تخصیص­یافته برای همان طرح (پروژه).

۳ـ از محل درآمدهای اختصاصی دستگاه‌های اجرایی تا سقف بیست هزار میلیارد (۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۲۰) ریال برای خرید محصول، یارانه سود یا وجوه اداره‌شده با تأیید سازمان.

تبصره ـ شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تا سقف ده ‌درصد (۱۰%) از اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان را برای طرح‌های جدید استانی اختصاص می‌دهد و برای طرح‌های جدید بیش از سقف تعیین‌شده صرفاً از طریق سازوکار مشارکت عمومی ـ خصوصی مجاز می‌باشد. خرید محصول طرح‌های مشارکتی از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و هزینه‌ای استان برای طرح (پروژه)‌های استانی مصوب شورای یادشده امکان‌پذیر است.

ب ـ از محل تأمین مالی توسط بخش خصوصی و تعاونی:

۱ـ آورده بخش خصوصی، تعاونی و شهرداری‌ها و دهیاری‌ها (آورده سرمایه‌گذار).

۲ـ تسهیلات بانک عامل و منابع مالی تجهیزشده از طریق بازار سرمایه.

۳ـ تسهیلات ریالی و ارزی صندوق توسعه ملی با رعایت قوانین و مقررات مربوط.

۴ـ منابع مالی خارجی تا سقف معادل ریالی سی میلیارد (۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۳۰) دلار به علاوه باقیمانده سهمیه سال قبل با رعایت ضوابط تبصره (۳) ماده واحده قانون.

پ ـ از محل دارایی‌های دستگاه‌های اجرایی.

دستگاه‌های اجرایی می‌توانند به منظور استفاده از دارایی‌ها و اموال خود برای تأمین بخشی از منابع مالی مورد نیاز خود (تعهدات در برابر سرمایه‌گذار) در چهارچوب قوانین و مقررات مربوط، نسبت به فروش دارایی‌های مازاد خود اقدام نمایند.

گروه وکلای عدل جو